Accommodaties

Accommodatie

Naast het geweldige uitzicht bieden wij u een comfortabele accommodatie, voorzien van alle gemakken.
Lift aanwezig, helaas niet rolstoel toegankelijk.

De appartementen zijn voorzien van een eigen toilet en badkamer, compleet ingerichte keuken, koelkast, televisie, airco en gratis WiFi.


Estudio Francele

De 2 persoons studio heeft een mooi uitzicht op zee, waardoor er heerlijk genoten kan worden van het spectaculaire uitzicht! De Studio is geschikt voor maximaal 2 personen. Even wat rust nodig? Naast het appartement is een privé terras waar u in alle rust kunt genieten. Even geen zin in het strand, geniet dan aan … Continue reading “Estudio Francele”

Details

Prijzen beginnen bij: 130 per nacht

Details bekijken


Apartamento familiar con vista al mar

Apartamento familiar con vista la mar. Deze 6 persoons familie accommodatie heeft een mooi uitzicht op zee, waardoor er heerlijk genoten kan worden van het spectaculaire uitzicht! De accommodatie is geschikt voor maximaal 6 personen. Even wat rust nodig? Geniet van het super uitzicht over de zee op het terras voor het appartement . Even … Continue reading “Apartamento familiar con vista al mar”

Details

Prijzen beginnen bij: 180 per nacht

Details bekijken


Apartamento con vista la mar

Apartamento con vista la mar. Deze 4 persoons accommodatie heeft een mooi uitzicht op zee! Waardoor er heerlijk genoten kan worden van het spectaculaire uitzicht! De accommodatie is geschikt voor maximaal 4 personen. Even wat rust nodig? Naast het appartement is een privé patio waar u in alle rust kunt genieten. Even geen zin in … Continue reading “Apartamento con vista la mar”

Details

Prijzen beginnen bij: 144 per nacht

Details bekijken


Bungalow Casa Puput

Is het bij ons vol? Dat is geen probleem, u kunt ook terecht in één van deze Bungalows!Deze bungalows kunt u bij ons reserveren. Helaas zijn wij niet aanwezig bij deze bungalows. De bungalows zijn een en al luxe!Bungalow Casa Puput is voor 6 personen.Het is in Casa Puput heerlijk genieten door de zeer ruime … Continue reading “Bungalow Casa Puput”

Details

Prijzen beginnen bij: 2,500 per 7 nachten

Details bekijken


Bungalow Casa Riquet

Is het bij ons vol? Dat is geen probleem, u kunt ook terecht in één van deze Bungalows!Deze bungalows kunt u bij ons reserveren. Helaas zijn wij niet aanwezig bij deze bungalows. De bungalows zijn een en al luxe! Bungalow Casa Riquet is voor 4 personen.Het is in Casa Riquet heerlijk genieten in het privé … Continue reading “Bungalow Casa Riquet”

Details

Prijzen beginnen bij: 850 per 7 nachten

Details bekijken